hej bloggen

lenge siden, jeg hadde helt glemt bort bloggen helt til en god venn av meg, som jeg ikke har snakket på liek 5 måneder sa til meg at hun hadde stalket bloggen min og det gikk endelig opp for meg at det faktisk kan være noen som leser den enda.. ehe men akkurat nå har jeg ikke peiling på hva jeg kan blogge om, kan jo prøve på en sånn 30 dagers greie, hadde kanskje funket.
Jeg har ihvertfall hatt en veldig fin sommer, og den er ikke over enda! Det er bare noen dager til skole start og jeg gruer meg kjempe mye, enda en gang med helt ny skole og nye folk.. som at jeg egentlig skulle vært vant til det nå, etter så mange ganger som jeg har byttet skole, men jeg er faktisk ikke det, jeg gruer meg som alle andre elever som begynner på ny skole.
 582613_409964385680988_1425733783_n_large
Akkurat, jeg kommer til og hate leksene alt drama som følger med skolen.. men jeg gleder meg til det, gleder meg til alle de slitsomme dagene hvor jeg syntes alt er helt ræva.. hvor jeg bare har lyst til og grave meg ned i et hull eller noe lignende.  Men jeg må legge meg så da skriver jeg i morgen da, heh skal til larvik i morgen også, så kanskje jeg har noe spennende og fortelle :D 
God natt alle sammen, og lykke til på skola hvis det er noen av dere som begynner i morgen, vet det er noen.
-Rebekka  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits